American Airlines heeft haar passagiersvluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Dallas/Fort Worth Airport hervat. De hervatting van de verbinding tussen Amsterdam en Dallas/Fort Worth, de grootste hub van American Airlines, is een belangrijke stap bij het opnieuw opbouwen van de internationale dienstregeling, zegt de maatschappij.

‘We werken nauw samen met de luchthaven en de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat we onze klanten veilig kunnen blijven bedienen.’

American Airlines vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Dallas/Fort Worth. De afgelopen maanden had de airline alleen vrachtvervoer op deze route.

‘Het is echter geen ‘business as usual’. Het welzijn van onze klanten, teamleden en de gemeenschappen die we bedienen, blijft van het grootste belang’, zegt Tom Lattig, Vice President, Europa, Midden-Oosten en Afrika Sales & Distribution.

American Airlines heeft nauw samengewerkt met Amerikaanse en internationale autoriteiten, evenals met volksgezondheidsfunctionarissen, om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. (Foto American Airlines)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.