Alitalia rechtstreeks van New Delhi naar Rome

Alitalia keert na negen jaar terug naar India. Op 30 oktober 2017 introduceert de Italiaanse airline een nieuwe vlucht tussen New Delhi en Rome. De verbinding wordt tijdens het complete winterseizoen tot 24 maart 2018 gevlogen.

Volgens Alitalia hebben passagiers aan boord van de vernieuwde Airbus A330 meteen het gevoel dat ze in Italië zijn, dankzij met ‘Made in Italy’ faciliteiten. Business Class passagiers zitten in leren Italiaanse Poltrona Frau stoelen, die compleet achterover kunnen leunen, en ze kunnen genieten van gerechten en wijnen uit de regio. De ‘Dine Anytime’ service van Alitalia geeft passagiers de mogelijkheid te dineren wanneer zij wensen. Alle reisklassen zijn gerenoveerd en beschikken over wifi.

Passagiers die vanuit New Delhi op Rome Fiumicino airport arriveren, hebben met Alitalia keuze uit verbindingen met 39 steden in Italië, Europa, Noord Afrika en Amerika. Elke dag vertrekt er een vlucht vanuit New Delhi om 4:40 uur die om 9:00 uur lokale tijd aankomt in Rome. Voor de passagiers die over moeten stappen staat het Transit Team klaar. De vlucht vanuit Rome Fiumicino vertrekt elke dag om 14:40 uur lokale tijd en komt de volgende dag om 2:40 uur in New Delhi aan (lokale tijd).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring