Alitalia keert na negen jaar terug naar India. Op 30 oktober 2017 introduceert de Italiaanse airline een nieuwe vlucht tussen New Delhi en Rome. De verbinding wordt tijdens het complete winterseizoen tot 24 maart 2018 gevlogen.

Volgens Alitalia hebben passagiers aan boord van de vernieuwde Airbus A330 meteen het gevoel dat ze in Italië zijn, dankzij met ‘Made in Italy’ faciliteiten. Business Class passagiers zitten in leren Italiaanse Poltrona Frau stoelen, die compleet achterover kunnen leunen, en ze kunnen genieten van gerechten en wijnen uit de regio. De ‘Dine Anytime’ service van Alitalia geeft passagiers de mogelijkheid te dineren wanneer zij wensen. Alle reisklassen zijn gerenoveerd en beschikken over wifi.

Passagiers die vanuit New Delhi op Rome Fiumicino airport arriveren, hebben met Alitalia keuze uit verbindingen met 39 steden in Italië, Europa, Noord Afrika en Amerika. Elke dag vertrekt er een vlucht vanuit New Delhi om 4:40 uur die om 9:00 uur lokale tijd aankomt in Rome. Voor de passagiers die over moeten stappen staat het Transit Team klaar. De vlucht vanuit Rome Fiumicino vertrekt elke dag om 14:40 uur lokale tijd en komt de volgende dag om 2:40 uur in New Delhi aan (lokale tijd).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.