Alaska Airlines wordt inderdaad lid van luchtvaartalliantie oneworld. De airline wordt de 14e aangesloten luchtvaartmaatschappij van de alliantie en brengt nog meer bestemmingen en vluchten naar klanten.

Alaska Airlines werkt samen met oneworld om haar gasten zo snel mogelijk voordelen te bieden, in de hoop tegen het einde van het jaar toe te treden tot oneworld. De regionale dochteronderneming Horizon Air van de luchtvaartmaatschappij en haar regionale partner SkyWest Airlines treden tegelijkertijd toe als aangesloten leden van oneworld.

Na lid te worden van oneworld, zal Alaska Airlines haar klanten de volledige reeks oneworld-klantenservice en -voordelen aanbieden. Miljoenen loyaliteitsleden van het Alaska Mileage Plan kunnen ook beloningen verdienen en inwisselen bij alle luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van oneworld, en leden van het hoogste niveau hebben ook toegang tot meer dan 650 lounges wereldwijd.

Alaska Airlines doet al codeshares met oneworld-leden American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines en Qantas.

De toetreding van Alaska Airlines zal 34 nieuwe bestemmingen toevoegen aan het oneworld-netwerk in heel Noord-Amerika. Het netwerk van de alliantie groeit naar meer dan 1.000 bestemmingen in meer dan 170 gebieden. Gevestigd in Seattle, bedienen Alaska Airlines en haar regionale partners meer dan 115 bestemmingen in Noord-Amerika. Het exploiteert hubs in Seattle, San Francisco, Los Angeles, Portland (Oregon) en Anchorage.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.