Air Transat: flexibeler en betere Club Class

De Canadese airline Air Transat heeft zijn economy tarieven aanzienlijk verbeterd. De Eco-tarieven bestaan uit Eco, Eco Extra en Eco Max en zijn in 2014 in het leven gebracht om flexibiliteit te bieden aan passagiers die Economy Class boeken. tevens is er meer comfort in Club Class en Option Plus.

Verbeteringen aan de Eco tarieven zijn onder andere standaard stoelselectie in Eco Extra en Eco Max. Eco Max geeft daarnaast nieuwe voordelen zoals een extra stuk ingecheckte bagage en priority services op de luchthaven.

Daarnaast zijn bij sommige tarieven de wijzigings- en annuleringstarieven aangepast. Passagiers die een Eco Max tarief boeken, betalen nu nog maar de helft bij het cancelen van een vlucht van of naar Europa, slechts €50 in plaats van €100. De Eco Fares bieden verschillende voorwaarden waarbij passagiers hun reisdata kunnen aanpassen of een vlucht kunnen annuleren indien nodig.

“Sinds de lancering zijn de Eco tarieven erg populair bij onze passagiers die de hoogte van flexibiteit kunnen kiezen die bij hen past,” aldus Annick Guérard, COO van Air Transat. “Om die reden willen we de tarieven nog verder verbeteren door het aanpassen van bepaalde toeslagen en hen nog meer voordelen geven. Iedere reiziger is uniek en de nieuwe en verbeterde Eco tarieven komen tegemoet aan hun specifieke behoeftes.

Keuze in de hoogte van flexibiliteit

Ieder Eco tarief komt met zijn eigen hoogte van flexibiliteit en voordelen. Eco, het laagste tarief met beperkte flexibiliteit, staat wijzigingen toe tegen een bepaalde toeslag. Het betaalbare Eco Extra biedt grotere flexibiliteit dan Eco en enkele extra’s zoals standaard stoelselectie. Ten slotte geeft Eco Max maximale flexibiliteit met vele extra’s zoals een extra stuk ingecheckte bagage en priority services op de luchthaven.

Meer comfort met Club Class en Option Plus

Terwijl Eco tarieven passagiers bij het boeken van hun vlucht flexibiliteit geeft, biedt Air Transat andere opties voor de best mogelijke on-board ervaring. Club Class combineert persoonlijke service met flexibiliteit. Passagiers krijgen een aangename en comfortabele vlucht met meer zitruimte, gratis stoelselectie, ruime bagagevrijdom en priority check-in, boarding en bagageafhandeling.

Aan boord wachten Club Class passagiers nog meer voordelen zoals een exclusieve Comfort Kit, een welkomstdrankje, een ruime keuze van wijnen, drankjes en snacks en culinaire maaltijden van het Chef Menu van Daniel Vézina.

Passagiers die kiezen voor Option Plus krijgen meer voordelen in Economy Class zoals stoelselectie, priority check-in bij een aparte balie, extra bagagevrijdom en priority boarding en bagageafhandeling. Ook aan boord ontvangen zij speciale voordelen voor optimaal comfort.

Details over de nieuwe verbeterde Eco tarieven zijn te lezen op www.airtransat.nl of beschikbaar via uw reisagent. De voorwaarden van Club Class en Option Plus blijven gelijk.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Austrian vaker naar Bangkok deze winter

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience