Om passagiers de rust te geven die nodig is bij het plannen en organiseren van hun reis start Air Europa de campagne ‘Jij beslist of je wilt veranderen’.  Deze maakt het mogelijk een reis te boeken naar alle bestemmingen van Air Europa, met daarbij de optie om na reservering gratis de reisdata te veranderen.

De promotie waarbij het mogelijk is om gratis de reisdata te wijzigen, is van toepassing op alle tickets gekocht vanaf 4 maart tot en met 31 maart 2020, zonder beperkingen van vertrekdata.

De airline start tegelijkertijd een campagne met kortingen tot 40 procent. De kortingsaktie is geldig voor tickets gekocht vanaf 4 maart tot en met 16 maart 2020 naar elke Air Europa-bestemming wereldwijd, met als laatste terugreisdatum 18 juni 2020.

Met deze campagnes wil Air Europa haar klanten de kans geven hun reis in alle rust voor te bereiden en te organiseren, zegt Sales Manager Tako Träger.

‘En mochten de plannen toch veranderen, dan is het mogelijk zonder problemen of extra kosten reisdata aan te laten passen. Een eventuele meerprijs indien de oorspronkeijk geboekte klasse niet van beschikbaar is, blijft van toepassing.’

Alle informatie over deze campagnes en bijbehorende voorwaarden zijn te raadplegen op www.aireuropa.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.