Air Canada heeft een overeenkomst getekend met Porsche om auto’s te leveren voor haar chauffeursdienst op de thuisluchthaven Toronto Pearson.

De vloot zal in eerste instantie bestaan ​​uit drie elektrische of plug-in hybride elektrische voertuigen, waaronder de Porsche Taycan, Panamera en Cayenne, die in de toekomst tot zes zullen worden uitgebreid.

De luxedienst werd hervat op 21 april en wordt aangeboden aan geselecteerde internationale Signature Class-klanten (business class) die aansluiten op Azië, Europa en Zuid-Amerika. Dit komt na de heropening vorige maand van de Signature Suite-lounge van de koerier in Toronto.

Klanten die vanuit Canada aankomen, worden opgewacht door een conciërge en naar de lounge van de koerier gebracht in een Porsche-voertuig.

De luchtvaartmaatschappij is van plan om de service op de internationale luchthaven van Vancouver “later in 2022” uit te rollen.

Het initiatief is bedoeld om de toezegging van Air Canada te ondersteunen om tegen 2050 een netto-nul-uitstoot van broeikasgassen te bereiken in haar wereldwijde activiteiten.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.