Door: | 12 november, 2016

Aeroméxico maakt bekend dat zij haar code-sharing met KLM heeft uitgebreid, zodat zij nu acht nieuwe bestemmingen in Duitsland, via Amsterdam-Schiphol kan aanbieden: Bremen, Hannover, Hamburg, München, Neurenberg, Stuttgart, Berlijn en Frankfurt. Met deze nieuwe toevoeging verzorgt Aeroméxico nu met KLM vluchten naar in totaal 15 steden in Europa: Kopenhagen (Denemarken); Zürich en Genève (Zwitserland); Rome (Italië); Stockholm (Zweden); Glasgow (Schotland); Manchester (Engeland) en Wenen (Oostenrijk).

Anko van der Werff, Chief Revenue Officer van Aeroméxico, merkte op: “Deze code-sharing met onze partner KLM maakt het voor ons mogelijk al onze klanten die vanaf Mexico-Stad vliegen, de beste verbindingsmogelijkheden binnen Europa te bieden via Amsterdam-Schiphol, dat onlangs is toegevoegd als onze vierde bestemming op dit continent”.

“Met name de toegang tot de Duitse markt is van strategisch belang voor Aeroméxico vanwege de handelsbetrekkingen die er tussen ons land en Duitsland bestaan. Het versterkt ons aanbod van producten voor de zakenman die door middel van deze nieuwe code-sharing zowel van ons netwerk van verbindingen in Mexico als dat van KLM in Amsterdam gebruik kan maken”, aldus de diecteur.

Aeroméxico, medeoprichter van SkyTeam, een alliantie die 20 luchtvaartmaatschappijen verbindt, verzorgt drie rechtstreekse wekelijkse vluchten op de route Mexico-Stad – Amsterdam-Schiphol en biedt voor de zomer van 2017 op deze route in totaal 7 rechtstreekse wekelijkse vluchten aan. Deze vluchten worden uitgevoerd door de Boeing 787 Dreamliner.

Bron: Business Traveller

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.