Accor’s heeft zijn tweede hotel van haar nieuwe brand ‘Tribe’ geopend in Parijs, gelegen in de zakenwijk La Défense.

Tribe Paris La Défense is ontworpen door architect Thierry d’Istria en biedt 184 kamers met voorzieningen, waaronder het kenmerkende bed van het merk, tv’s met Chromecast, regendouches, toiletartikelen van Kevin Murphy en een Nespresso-apparaat.

De sociale ruimtes van de accommodatie omvatten een koffiebar en co-working-ruimte, waar Australisch geïnspireerde gerechten worden geserveerd, die ‘s avonds veranderen in de Byron Bar, met cocktails met een laag alcoholgehalte, gecreëerd in samenwerking met mixoloog Matthias Giroud.

Er is ook een 24-uurswinkel waar lokale producten worden verkocht, een ontbijtbuffet voor de gasten, een terras vol planten en een fitnesscentrum.

Het hotel ligt aan de Rue de l’Abreuvoir, op tien minuten lopen van de metro Esplanade de la Défense. De luchthavens Parijs CDG en Orly liggen ook op 30 km van de accommodatie.

Het merk heeft een bestaand hotel met 79 kamers in de Franse hoofdstad, gelegen in de wijk Batignolles, dat bij de opening in 2020 het eerste Europese hotel van het merk was.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.