Etihad Airways heeft een nieuw bagagebeleid ingevoerd. Met de overstap naar een op gewicht gebaseerd bagagebeleid hebben de meeste markten recht op 23 kg ingecheckte bagage op Economy Deal-tarieven, 30 kg op Economy Saver en Classic-tarieven en 35 kg op Economy Flex-tarieven.

Reizigers in alle tariefcategorieën van Business Class hebben recht op 40 kg, en First Class-gasten genieten van de mogelijkheid om 50 kg bagage mee te brengen. Gasten in The Residence, het appartement aan boord van het topmodel van de Airbus A380-vloot van Etihad Airways, mogen vier stuks bagage van elk 32 kg vervoeren.

De wijzigingen zorgen voor een eenvoudigere structuur omdat de vergoeding voor alle markten, met uitzondering van de VS en Canada, nu gebaseerd is op het totale gewicht in plaats van het aantal ingecheckte stuks bagage.

Uitzonderingen zijn van toepassing op bepaalde markten. Ga voor meer informatie naar https://www.etihad.com/en/before-you-fly/baggage-information/allowances/

Etihad Guest Silver-, Gold- en Platinum-leden ontvangen een gratis extra toegestane hoeveelheid bagage van 32 kg op Amerikaanse en Canadese routes en 20 kg voor Platinum-leden, 15 kg voor Gold-leden en 10 kg voor Silver-leden op alle andere routes.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.