Nieuw bagagebeleid voor Etihad Airways

Etihad Airways heeft een nieuw bagagebeleid ingevoerd. Met de overstap naar een op gewicht gebaseerd bagagebeleid hebben de meeste markten recht op 23 kg ingecheckte bagage op Economy Deal-tarieven, 30 kg op Economy Saver en Classic-tarieven en 35 kg op Economy Flex-tarieven.

Reizigers in alle tariefcategorieën van Business Class hebben recht op 40 kg, en First Class-gasten genieten van de mogelijkheid om 50 kg bagage mee te brengen. Gasten in The Residence, het appartement aan boord van het topmodel van de Airbus A380-vloot van Etihad Airways, mogen vier stuks bagage van elk 32 kg vervoeren.

De wijzigingen zorgen voor een eenvoudigere structuur omdat de vergoeding voor alle markten, met uitzondering van de VS en Canada, nu gebaseerd is op het totale gewicht in plaats van het aantal ingecheckte stuks bagage.

Uitzonderingen zijn van toepassing op bepaalde markten. Ga voor meer informatie naar https://www.etihad.com/en/before-you-fly/baggage-information/allowances/

Etihad Guest Silver-, Gold- en Platinum-leden ontvangen een gratis extra toegestane hoeveelheid bagage van 32 kg op Amerikaanse en Canadese routes en 20 kg voor Platinum-leden, 15 kg voor Gold-leden en 10 kg voor Silver-leden op alle andere routes.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...